Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma dog den 15 juni 2007, nästan 92 år gammal. Jag saknar henne oerhört. Utan henne har jag inga minnen att dela med någon. Vi hade starka gemensamma upplevelser Sorgen är ofattbar.....


Minns du mamma?

Minns du mamma
när jag stod utanför
sjukhuset där
pappa låg
Minns du att jag ville
krama honom
och att du sa att jag
inte fick det
Jag tyckte du var dum då
Minns du mamma
när jag var med dig
för att besöka lillebror
som gjorde en smärtsam
hjärnröntgen
Minns du mamma
att jag var så ledsen
för att han behövde lida
Minns du mamma
att jag grät och sa
att jag ville att han
skulle få komma
hem igen
Minns du mamma
när vi stod vid
pappas grav
och jag var så rädd
och inte kunde lägga ner
den lilla buketten
Minns du mamma
att jag alltid sa
att du höll mig så hårt
i handen så att det gjorde ont
Mamma jag vill att du
ska hålla mig hårt i handen igen
Håll mig hårt i handen
så att det gör ont mamma




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 22:56



Bookmark and Share


  Hans Christian
Fantastisk, blir så berörd.
2009-01-26

  Flickan*i*L*för*Lycka*
En så vacker dikt till din mor, jag är säker på att hon vet att hon är älskad så kärt av dig..
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP