Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha haft lyckan att möta en man som i mångt och mycket var min tvillingsjäl. Jag lever på minnet och försöker hitta min egen väg i livet nu när han är död.


Min tvillingsjäl

I love you forever because
kom vi att säga till varandra
på skoj en gång
sedan blev det allvar
Kärleken växte
i över 23 år
medan din sjukdom
växte de sista 8
För mig var du ALLT
för dig var jag ALLT
Vi visste det hela tiden
och när den
blev utmätt
och jag var otröstlig
så var du det också
och jag ljög för dig
när jag sa att jag nog
skulle klara mig
Men jag ljög aldrig
aldrig annars
Jag minns när jag
såg att ditt ögas blå sken
hade mattats
Jag minns när jag
såg att ögats sken
hade slocknat
Då slocknade ljuset
i mina ögon
också




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-07-03 11:44



Bookmark and Share


  Hans Christian
Du skriver så enkelt o berörande.
2009-01-26

  Eline.P
En dikt som andas kärlek. Det är svårt att bli ensam och hitta vägen ur sorg och saknad. Att minnas är som du skriver en del av helandet i det tunga \"arbetet\". Så går dag efter dag och man upptäcker att det GÅR att leva med endast minnen. Personligen tror jag inte det finns någon död i egentlig mening. Det är snarare övergång till en ny dimension, vi kan inte se varann med ögat längre men..............
2007-07-03

    Brell
Din saknad och sorg känns, beklagar din sorg.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP