Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha tålamod med mig

 

 

jag förväxlar inte din famn

med den ovillkorliga kärlek

jag aldrig fick som barn

 

jag tror inte att du ska kunna

utplåna reporna i min själ

jag fick som barn

 

Vänd mig bara inte ryggen

när barnet i mig gnäller

håll om mig en stund

och ge mig kraft

att trösta mig själv

nysta upp mitt inre

 

 




Fri vers av Rosmarin
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-03 18:13



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint, innerlig bön.
2010-09-20

  Jojo
Ont, sant, bra skrivet, en klar favorit!!!
2010-09-07

  Bobby
Vackert.
Så det ska vara.
2010-09-05

    ej medlem längre
Ett viktigt budskap som gäller flera av oss att föra vidare till nära och kära. Denna lägger jag under kudden:)
2010-09-05

    Lena Nilsson
den här läste jag två gånger - i rad. Och kommer att läsa fler. Bokmärker! ;-)
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin