Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkast i världen

Stark blir den som burit på sorg.

Starkare blir den som släpper taget om sorgen.

Starkast i världen blir den som slungar om sorgen till skratt så det spritter i magen.




Övriga genrer av Mysiga Moa
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-03 16:47



Bookmark and Share


  Zandor
du e go du...
2016-08-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant!
2015-02-22

  KattenKin VIP
Underbar och klok!
2015-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa