Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter mycket om och men kom Olga till Sverige. Hon hade då fått bo hos konsulparet Gunilla och Ulf Smith, som skötte allt i pappersväg och var Olgas första \"familj\" Hon älskade sin husse och lystrar fortfarande till hans namn


Hunden Olga

Sjukdomen växte i din kropp
Behandling igen
Du orkade inte längre arbeta
och blev sjukskriven ett tag
Jag tar en flygstol
och åker ner och
går ut med hunden
sa du en dag
Vilken bra idé
Då hade Olga bott i
sitt nya hem i 8 veckor
Ni kom från flygplatsen
och körde in genom grinden
stannade bilen
och hundarna som sprang lösa
brukade komma och hälsa
på sin matmor
Idag gjorde inte Olga det
Hon sprang rakt in i din famn
Inte hade hon glömt dig
Sedan var ni oskiljaktliga






Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-07-03 18:10



Bookmark and Share


  Hans Christian
Så gulligt, blir varm i själen, då jag älskar hundar.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP