Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort stund, någon gång ibland, kommer det en känsla av frid. Det känns som lycka.....


Lite frid

Tänk att jag
lagat lite mat
idag
Hade glömt
hur gott
det är
med kokt
potatis
Måltiden
är en
trist stund
Katten la sig
på bordet
rullade sig
och spann
med orden
jag-är-ju-här
och hunden
sträckte ut sig
på golvet och
drog en
djup suck
för att säga oss
något om
middagsfrid




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP