Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt hos min mamma de tre sista dagarna innan hon gick bort. Det gav en hel del att fundera på....


En sista stund

Du var så blek
Dina ögon
så trötta så trötta
Men när jag kom
sken du ändå upp
och sa
Min älskling
är du här
Kommer de nu
Vilka kommer mamma
Har du sagt
till dem att komma
Så pekar du
på korten
framför dig
och jag förstår....

Jag tar fram
mobilen och
skickar ett sms
till den jag vet
att hon så gärna
vill träffa
kanske för
sista gången
Jag går ut
och köper ett kort
till en släkting
jag vet att
hon vill se

Mamma säger
- Ulla säg till dem
innan det är försent
Det gjorde jag
men döden
hann före
Jag sörjde
detta
med henne
Det är
inte alla
som ser
det som
viktigt att
ta farväl




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 20:16



Bookmark and Share


  Hans Christian
En njutning. Tack!
2009-01-26

  eeck
Verkligen jätte fin.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP