Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan min man gick bort har jag nästan aldrig kommit ihåg några drömmar. Plötsligt börjar de komma igen......skrivandet har öppnat en kanal.


Arg vardagsdröm

Åh,
hur kunde
ni
Åh, att
ni inte skäms
Bara för att
jag var borta
några timmar
behöver ni
väl inte ta in
hela kvarteret
och röja runt
Har ni SETT
att mulltoan
har svämmat
över
Hade inget
sagt om
ni varit
tonåringar
Ska JAG städa upp
Jaha det ska jag
Då gör jag det
och vaknar
ur drömmen
med insikten
att toan
behöver tömmas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP