Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minutrealiteter....


Jag älskar dig
du hatar mig

Du hatar mig
jag älskar mig

jag älskar mig
jag hatar dig

jag hatar dig
du älskar mig

du älskar mig
jag hatar mig

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-07-04 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen