Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner

Känner dig
Känner mig
Känner hud mot hud
Känner sängen under oss, känner taket över oss
Känner golv, känner väggarna runt oss
Och dörren till verkligheten
Likt känselspröt utanför min kropp
Känner känslor
Känner mig berusad när du med fingrarna rör längs med min rygg
Känner mig förtvivlad då vi skiljs åt
Känner saknad när jag ensam ligger i min säng
Känner att jag bara vill vara med dig
Känner dig
Känner mig
Känner att jag aldrig vill att denna minut ska ta slut




Fri vers av träsktrollet
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-07-04 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet