Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 17 april, tror jag bestämt. i år alltså.


vissa vet

vissa slutar man hålla om när man tar förgivet att dom finns där.
vissa slutar man visa känslor för när man tar förgivet att de redan vet.
vissa slutar man höra av sig till när man tar förgivet att man ändå hörs snart igen.
vissa slutar man aldrig tänka på
vissa tog jag förgivet
vissa försvinner
och lämnar vissa ensamna
när vissa slutar bry sig




Övriga genrer av leave
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leave