Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lär dig hur man lever, livet ut.

Ibland känns det som att det aldrig kommer att ta slut.
Det är som universum, det finns inga hörn.

Jag vill hitta ett hörn, där jag kan gömma mig en stund.
Jag vill lämna livet, för att se jorden utifrån.. så rund.

Invecklade händelser, ja situationer.
Gör att alla tankar utökas till miljoner.

Kyssar, kramar, hat och svek.
Vissa behandlar det som en lek.

Andra är seriösa,
men blir sårade hur de än gör.
Inte konstigt att många drömmar dör.

Jag vill inte dö, jag är villig att kämpa.
För drömmarna, kärleken och livet.


/ Ta aldrig någon för givet!




Fri vers av Linda^^
Läst 702 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-04 19:27



Bookmark and Share


  Lina Hellstrand
\"Jag vill hitta ett hörn, där jag kan gömma mig en stund.
Jag vill lämna livet, för att se jorden utifrån.. så rund.\"

jättebra dikt. gillar delen över bäst. :)
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^