Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det knutar i våra relationer. Vad förväntar man sig av sina vänner? Ställer man orimliga krav på vänskap? Var går gränsen?


Relation

Något är sig
inte alls
likt
Kan inte
säga vad
Det är subtilt
Sitter
i min egen
upplevelse
av att
inte längre
vara insläppt
inte vara
tillhörig
Får stå
utanför
inbjuden men
utan värmen
från förr
utan hårda
ord eller
obekväma sanningar
fast jag
hade föredragit
möjlighet
att förstå




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-07-04 20:25



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vid högläsning förstår man hur bra denna dikt är.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP