Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄCK UT DIN HAND

RÄCK UT DIN HAND

Räck ut din hand så är det
alltid någon som
fattar den

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 603 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-04 20:45



Bookmark and Share


  Annmargreta
Så fint tänkt och bildat.
Kram Meta.
2007-07-04

    Geerpop
Väldigt bra skrivet med en känsla av
både empati och kärlek

Geerpop
2007-07-04

    Josse G
Ännu en filosofisk femetta

JossG
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G