Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag var död nu


När ni sviker

I en

Vuxenvärld

Från min

Verklighet

Och jag måste

Ta omvägar

Genom blod

För att nå

Dit ni pekar

Och inget går att få

Men allt jag har

Går att ta

Då växer

En blygsam liten önskan

Inom mig




Fri vers av Pascali
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 02:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack och lov för att det inte var nutid det handlade om.
Men det är likafullt ytterst beklagligt att det överhuvudtaget ägt rum.
2010-06-20

    Pascali
No worries. Det rör sig inte om nutid. Rubriken är tagen från ett specifikt tillfälle när jag var 14 och texten handlar om min tid mellan åldrarna 13 och 15.
2010-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Älskade vän, du blommar ju.
Du är ju själv en vuxen nu och på väg ut i resten av livet.
Jag är din vän och sviker inte.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Pascali