Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I miss You

Alla tar
Alla stjäl
Alla gråter när någonting saknas





Jag är ett pussel



du saknas



det saknas en bit (utan den blir jag inte hel)





I MISS YOU HONEY




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-04 21:44



Bookmark and Share


  tingeling
Nawe, väldigt söt. Förstålig, så känner jag mig ofta utan någon jag tycker om,
2007-07-14

    Jennifer
Jättesöt text, att känna saknad är inte alltid roligt, att sakna den man älskar är tufft, det är jobbigt och man vet inte vad man ska ta sig till. Kände igen mig i texten, jättebra.
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson