Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eromantik

 

som den finaste sand

mellan fingrarna

 

smekningarna

 

smekningarna

 

som lera som formar sig

lätt

i de våta händerna

 

snurrar

 

vibrerar

 

 

en lätt gungning

 

upp och ner

 

upp och ner

 

fram och tillbaka

 

 

som den där ekan

som för evigt

legat

nere i viken

 

för evigt

 

vill jag ha dig

 

så ta mig

ta mig

ta mig

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 595 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-04 21:57



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh gud så vackert och erotiskt. Dina upprepningar förstärkte också det pulserande sensuella och sexuella. Fann mig hålla andan, och bli varm, så den funkar nog verkligen. Starkt skrivet!
2007-07-11

  Zabina
Wow... harmoniskt, längtande, vackert. Svinbra.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala