Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knirr & knarr - limerick


En rödrumpig baby från Kungsängen
blev tidigt en medlem i tjackgängen
Hon barnpuder drog
som mamma beslog
Nu skakar hon galler i spjälsängen




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1194 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-08 15:44



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ungdomens \"glada\" lekar...
(Kalle Blomquist, privat detektiv)
2007-08-04

  swimsus@gmail.com
hahaha...
Du är verkligen en klass för sig!
Detta är suveränt!
2007-08-03

  Annelie E.B
Jag säger bara tre ord: DU ÄR GRYM! :)
2007-07-12

  isabel louise
kul! gillar dina limerickar! rolig läsning :)
2007-07-11

  © anakreon VIP
Sitter som en smäck där uppe på toppen bland dina limerickar! Publiken ropar: Mera! Mera! Mera!
Carl-Erik
2007-07-10

  Eline.P
Ajaj då så det kan gå!
En härlig limerick!
2007-07-09

  Bodil Sandberg VIP
En helt suveränt bra limerick!!!!
2007-07-09

  "Silver" VIP
En av dina allra bästa limerickar. Klockren!
2007-07-08

  Aurelio
Ett underbarn!
2007-07-08

  aftermath
oj, här skakas det om
du väcker många känslor
med din limerick
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP