Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något behöver komma fram, oron behöver ord. Sömnen kanske infinner sig om jag hittar oroshärden....


Ingenmansland

Länkarna brister
Människorna i min närhet
har slutat sina liv
Kärlekslöshetstillståndet
är kargt
Obehövelsen inkräktar
tar
större plats
Mitt förråd
av frågetecken räcker
till hela jordens alla frågor
Sprickorna i marken
ökade succesivt
Rämnande
Lämnande
raviner
Om marken
slutar gunga
Blir fast
Vet jag ändå
inte
åt vilket håll
jag bor




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-07-05 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP