Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När timmen närmar sig...

 

Tar ett djupt andetag

andas för en stund

 

Insuper dofterna

~intrycken~

Tänker mig en

grönskande lund

 

Känner livet

Känner Kärleken 

 

Mjuk är morgonen

solig blir dagen

Eftermiddagen bjuder

kalas och lyckokaskader

 

Sista timmarna nu

Sedan blir livet inte längre

som förut

Förenade av starkare band

än det skrivna ordet

 

Kärlekens förbund

i detta nu

Knyts ihop likt vackraste

inbakade fläta med kristaller

och doftande rosor

till

Evighetens livslinje 

 


 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-05 09:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Stora Grattiskramen nu till Er båda och *massor med risgryn..(inomhus givetvis så inte småfåglarne äter upp)... och rosenblad o såpbubblor * över Er!! o så alltid som idag**
2007-07-06

  Nikolai Jungsin VIP
vackert.. målande.. igen.
2007-07-05

  Michaela Dutius
Starkr nettizen - man anar och undrar - och där lämnar du publiken
2007-07-05

  Jer
andning

tag djupa andetag
inanda det tillsammans

håll det livet ut

/Jer
2007-07-05

  Söder
Må ni få en underbar dag! All lycka till er! Kram
2007-07-05

  glittertindra
Lycka till på dagen som är er och förblir så. Kramar... och ett regn av konfetti... :)
2007-07-05

    ej medlem längre
Lyckönskningar till er båda från mig! Från hjärtat vännen!
Må er dag bli minnesvärd!
Kram
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen