Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn kunde vara grymma även på 50-talet. Och jag blev stum - och ledsen. Ett tacksamt objekt att reta....


Barndomsminne

Ha ha - ha ha
du får inte vara med
för din pappa
är död
Ha ha - ha ha
Din bror är konstig
Du får inte vara med

Flickorna hoppade rep
Skrattade åt mig
som stod
förstummad
utan att veta
vart jag skulle
ta vägen

Var jag konstig
Var jag annorlunda
Var det något så
hopplöst att
vara just
jag

....jag kunde aldrig förstå det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP