Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan vad jag älskar dig.


Jonas, det finns saker du borde veta om det förflutna, men jag hoppas att det inte påverkar dina kän







Älskling det rinner
salta vattendroppar nerför mina
kinder och det är ditt
fel



(Du vet att det är ditt fel)







Men mitt ansikte är
inte gömt
bakom kuddar av förtvivlan
ikväll
inatt



(Jag kommer aldrig kunna somna igen)







Mina läppar bär
faktiskt ett leende
och jag är glad så
egentligen vill jag bara
skrika ett glädje
tjut just nu



(Men jag väljer att vara tyst
för grannarna sover ju)





Och jag hörde hur
du viskade föralltid i
mitt öra för någon
sekund sen och förlåt men
jag tror du ljuger för ingenting
håller föralltid



(Jo, det finns ju undantag
men dom är få)





Du hjälper
mig när du säger att jag
måste tro på framtiden
att det finns
hopp för allting




(Jag tror på dig & mig
jag tror på oss)








Det är klart att jag
tror på kärlek
också fastän jag hatar
kärlek



(För det slutar alltid med 2 trasiga hjärtan)






Jag vill att
våran kärlek ska finnas så
länge det bara
går så länge så att vi
fortfarande kan känna känslor som
gör oss svimfärdiga



(Fast jag har ju aldrig svimmat
inte på riktigt)





Jag kan inte lova att
jag kommer känna såhär
föralltid men just nu
vet jag verkligen att





Jag älskar dig.















Fri vers av KallaMigVacker
Läst 603 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-05 20:07



Bookmark and Share


  octobertragedy
det känns oerhört nära att läsa det här, liksom något dom flesta kan känna igen sig i. åh, ditt språk! jag beundrar verkligen ditt skrivsätt
2008-02-27

    Donna
...underbar, hoppfull kärleksförklaring...som om varje ord vägts noga...fint skrivet...
2007-07-06

  rebecca d
vilken härlig lång och originell titel. gillar också formen för dikten!
2007-07-05

    ingensoldatdirekt
Det är rätt, våga tro på kärleken som är just nu. Hoppas det blir bra. Du är värd honom och han är värd dig.

Kärlek^^
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker