Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag växte upp lärde sig flickor att man inte ska vara arg. Var det därför min mamma alltid sa att hon inte var det fast hon var det?


Rätten till känslor - tack

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
sa mamma
Varför är du arg mamma
- Jag är inte arg
Varför låter du så arg
- Jag ärrrrrrr inte arg hör du väl

I min rädsla för att
göra henne ännu argare
teg jag och
gjorde mig
osynlig

Kanske var det då
jag bestämde
mig
SKA ALDRIG
förneka mina känslor

När någon försökt
att trösta mig
- Var inte ledsen
Blir jag upprörd
i mitt innersta
Jag kräver rätten
till mina känslor


Kanske mina tidiga
upplevelser
hjälpte mig att
respektera
känslor

Man får väl tacka då......





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP