Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjukdom, sorg, bekymmer av olika slag har fått min överhettade hjärna att ge upp. Lite skämt och lite allvar.....


Gärna en hjärna

Men snälla
komihåget
igår sa du ju.....
- du hörde fel
sa hjärnan
Jaha, suck
NU har jag
i alla fall fått
koll på läget
DETTA ska jag
lägga på minnet
- Var la du det
sa du

Nu får du
se till att
sortera alla
räkningarna
ringa begravningsbyrån
prästen kantorn banken
juristen vännen jobbet
vännen vännen vännen

Dags att städa
dags att plocka
dags att tvätta
dags för biltvätt
dags för inköp
Men hunden måste ut
nu
Katten ska ha mat
Glöm inte
medicinen
Fästingmedlet är slut

..... och det är jag också




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP