Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missing in action

Det är lätt att gå vilse
i kärlekens djungel

Känslorna hänger där
som snärjande lianer

Stigarna slingrar sig fram
i krokiga labyrinter

Man hittar så lätt dit
men har så svårt att hitta tillbaka







Övriga genrer av ospray
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 06:46



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
ja dess vägar är outgrundliga.*ler
2007-07-08

  Kameleont
Sanna ord om kärleken. Har den väl satt sig fast så är det svårt att lämna den. Men underbar är den också, kärleken.... =)
2007-07-07

    Ti-elina
Åh, ja så är det.
Längs vägen kan man ju förlora sig själv så lätt.
Bra skrivet, me like!
2007-07-07

    JJ VIP
Ja nog är det snärgigt alltid! Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-07-07

  KonstigaKatter
Aj, du... det var bildlig förklaring av vad kärlek är... man kan bara hoppas att man hittar sitt \"smultronställe\" och... stannar:)
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray