Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet är början på det nya

Benigt finger
trycker in siffrans metalliska platta
Med ett klick rör sig
rummet av plåt ner mot djupet

Sakta ner i mörkret färdas
Ensam med benigt finger
Ett oändligt djup att möta
med blödande ögon

Hjärtats tunga slag
saktar ner, till rytmen av färden
för att stanna med slutets pling
som öppnar en ny värld

På andra sidan 




Fri vers av Jannike
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike