Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon ber mig

hon ber mig komma närmare
hon ber mig om ömhet
hon ber mig om ett kort möte
hon ber mig om en ring

jag går min väg
jag förnekar mina kännslor
jag svarar intetsägande
jag gör det igen

jag förskjuter dem båda




Fri vers av Pär Mosse
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-03-25 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pär Mosse