Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade turen att finna en sajt för sörjande. Ett sådant ovärderligt stöd det har blivit...... och jag kan bland annat tacka dessa vänner för att mitt skrivande har återkommit, eftersom sorgen under lång tid har förlamat mig


Gemenskap ur sorg

Åh, tänk att NI finns
Ni underbaringar som
SER mig och
SVARAR mig på nätet
Varje morgon går jag
in och tittar efter om
det kommit något nytt
att besvara tänka till om
eller bara läsa
Det har fått mig att
tro på att
jag trots allt
FINNS
När jag läser om
E R A sorger om
allt N I har
drabbats av
då skäms jag lite
över att jag
inte kommer
längre i min sorg
När jag skriver det
får jag tröstande
svar om att man
minsann är där
man är och gör
så gott man kan
Och att jag ger
mycket av mig själv
här bland oss.....
Ibland skriver någon
roliga saker som
när vår vän D
berättar om sina
pojkar
Att han mitt i sin
stora sorg
förmår se så
mycket roligt i
tillvaron
ger mig
hopp om
min egen......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-07-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP