Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi oss allihopa fredskapare och kärleksväsen


Vi

 

Funna

Närande

 

I väven för alltid
sammanlänkade




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 18:50



Bookmark and Share


  Söder
Kortfattad men med välförmedlade ord. Bra!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson