Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sjuk som du var, så nära döden flera gånger. Men du hann att säga mig att du önskade mig ett gott liv..... det var stort min älskling.


Du önskade mig allt gott

Du önskade mig allt gott
inte detta helvete jag lever i
Du önskade mig kärlek
inte denna öken jag lever i
Du önskade mig trygghet
inte detta ingenmansland
Du önskade mig allt och
att jag skulle ha modet
att ta vara på det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 21:32



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst var det stort, ett tecken på riktig kärlek. En dag tar du steget när modet är moget ..
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP