Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks-full

vad ska jag med en man till

när mitt hjärta är fullt av Dig




Fri vers av Skye
Läst 748 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-07 08:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad gulligt
2007-11-10

  Rasmuslina
Helt underbar! Du får mig att le
Men du vet väl att hundar är bäst!?
2007-10-30

  prinscess VIP
det var gulligt
2007-07-07

  Lejonhjärtas poesi
Underbar, annorlunda kärleksdikt, full med klös. Vilken bedårande sötnos:)
2007-07-07

  Lilla My* VIP
Nee men så söööt!!
O jag håller med;))
2007-07-07

  KonstigaKatter
hi hi... bra fråga:) Vilken sötnos!
2007-07-07

  ospray
Ja det kan man fråga sig
Gulligt =))
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Skye