Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många sätt att vara människa på.....


Vara människa

Inte så driven
mer spontan
Inte så eftertänksam
mer impulsiv
Inte så planerande
mer nuinriktad
Inte så ängslig
mer förtröstansfull
Inte så hämmad
mer uttrycksfull
Inte så missunnsam
mer generös
Inte så svartsjuk
mer öppen
Inte så lågmäld
mer bullrande
Inte så genomtänkt
mer uppriktig
Inte så brutal
mer ömsint
Inte så kallsinning
mer emotionell

eller omvänt





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-07-07 16:59



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Jag har läst flera av dina texter och jag tycker mycket om dem. Det finns en mogen tonårsrevolt i tonen om du förstår vad jag menar. Jag tycker om din rytm och det sätt du förmedlar. Du skapar texter jag vill läsa högt för andra.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP