Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kamp om frihet, friheten inom, friheten utom,  jag är den enda fängelsehållaren av mitt liv


Hydra

Tolv hydror kämpar jag med

deras anleten är oräkneliga

snabba är deras rörelser

vassa deras näbbar och klor

fjällen bländar mig i striden
och huggen tar inte på deras sköldar

 

kluvna tungor och skarpa blickar

trotsar och hetsar mig

dess luft sprider döden vida omkring

 

Kampen är evig men
illusionen föränderlig

 

Svingar mitt vapen högt

 

-Jag strävar mot "Livet utan fruktan"




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 466 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-07 13:04



Bookmark and Share


  ospray
Det är bara så bra ...applåderar och bokmärker =))
2007-07-08

  Bengt VIP
Va de så många som tolv blir det sammanlagt 36 näbbar? Hemskt! Helt fantastisk berättelse!
2007-07-08

  Eline.P
Vilken fantastisk dikt du har skrivit om modet att kämpa och slåss! Den tar jag till mig och bokmärker direkt. Man får ALDRIG ge upp.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson