Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lockar vilda och fria, lockar styrka och frihet


Lockrop

Tiiiiiiiii diiiiiii diiiidiiiii diiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tiiiiiiiiiiiiii diiiiiiiiiiiii diiiriiiiiiriiiiiiiiiiiiiii

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiii  diiiriiiiiiriiiiiiriiiiii

 

frigörande läten ekar mellan
vattnets näckrostäckta yta
de högt strävande stammarna
och de ljusbeströdda bergknallarna

 

Tiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiii diiiiiriiiiiiriiiiiiii

tiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiriiiiiiii 

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiriiiiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiii

 

 

svalkar min kropp i det rostfärgade mörka

fri och fylld

 

insuper allt och vidgar min mun inför
hyllningen till själen

 

Kom vindar och vågor 

locka med mig




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-07-07 13:14



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
Dessa iiina ska kulas...ljudas högt och klart från den innersta punkten
2007-12-08

  Annmargreta
Så jättefint!
2007-07-07

  Söder
En riktigt skön dikt, fast det var många i\'n :)
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson