Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte vara behövd kan kännas plågsamt. Som att finnas till liksom förgäves. Man kanske har varit för mycket till för andra?


En onöda

Alltid redo
att hjälpa till
Alltid redo
att säga javisst
det fixar jag
Alltid redo
att ordna stora
släktträffar
Alltid redo
att se till att
människor kom
samman

Ett myller av
sammankomster
ändade plötsligt
var jag
till för dig
i din sjukdom
Alltid redo
att åka in
på stört när
du blev dålig
Alltid redo
att laga något
du kunde lockas
att äta
Alltid redo
att skaffa
det du behövde
Alltid redo
att försöka
göra din sista
stund på jorden
så bra det gick

Nu är jag
aldrig redo........




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-07-07 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP