Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

 

om
och om
igen

sekund
efter sekund

gör
du mig
till

kvinna

vacker

fri

Nu
stund
efter stund

lycklig

levande

själ

Du
bara du

 




Fri vers av stronza
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-07-07 18:19



Bookmark and Share


    Tteresia
Kärleksfull diktning. Vackert.
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar