Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg över vatten

 

På väg över vatten
över stilla ocean

flyter vi

vaggas vi

mot varandra
och våra inre

bäckar

korsas
virar sig runt varandra

vaggas vi

till en enad
ström av liv




Fri vers av stronza
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 21:46



Bookmark and Share


  Carlita
vacker titel, fastnar för den.. o innehållet rör sig vackert likaså
2007-07-08

  tom boreland
vatten
är lurigt
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar