Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville på något sätt säga tack


Stjärnan i slutet av dikten



Jag har letat stjärnor
när de liksom har fattats
där uppe

jag har velat ha de nära
så nära att man kan ta
på dem

Jag har verkligen längtat
efter en stjärna
som kunde bli min egen

och en dag så fanns den bara där

under en dikt
och med texten
"Redaktionens val".




Fri vers av Noyle
Läst 768 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 22:36



Bookmark and Share


  * Ammi *
alla har en stjärna, du har fått bonus!
2007-07-07

    Agneta VIP
Så fint sätt att säga tack till dem...
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Noyle