Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koppleri


koppla in
koppla på
koppla ihop
koppla till
koppla fram
koppla upp

koppla om

koppla ner
koppla från
koppla bort
koppla loss
koppla ur
koppla av

hoppla




Fri vers av Vipe
Läst 737 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 23:14



Bookmark and Share


  Eline.P
Gillar detta ordlekeri! Koppel hit och koppel dit :(
men slutligen...Hoppla och fri :))
2007-08-11

  glittertindra
haha... hoppla är väl avkopplande gissar jag... ;)
2007-07-13

  Annika Gustafsson
hahaha kopplar till....
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vipe
Vipe