Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gårdsfestsyner




Otvetydig närhet

utlopp för lustan
stiger högre än alkoholens anderäkter som
svingar sig högt upp i taknocken

 

vi bland grannarna de granna beblandar oss icke i skvaller
men vänta!

-Du, är inte han lite när¨gången...? vad ska hennes man säga....?hmm hur kan hon me...? har han ingen koll eller.....? nu beter han sig lite väl frigjort...?

 

Lustarna svingar sig högre än stjärnorna med hjälp av rusets vingar....men kan inte dessa vara lika sanna som huvudvärken och ångesten i morgon?

Då ringarna styr  i ett oförklarigt löfte,
hindrar kärleken att flöda

Vem kan skvallra om sanningen?

varför borde de inte göra som de gör?

 

Dansa mina grannar, dansa och låt kärleken finna sin lek igen!




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 02:30



Bookmark and Share


    Trast
Är allt så enkelt?
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson