Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vägen hem

Vandrar vägen mörk allena

gårdagens fukt blöter sulor och vrister då
gräset oslaget viker sig

fullgjord är aftonens dans´
strupen är välfuktad men åter
sträv

och sömnen lurar i suddiga syner av välbehag....
lockar kropp.... lockar drömmar...lockar mig

 

Minnen fäller ridån och morgonens vila kan vagga mig

 

Sover snart i tröstbäddad säng
åter igen allena på villovägar

i

 




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson