Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inskription

 

Dagarna efter

Lyckoruset biter sig kvar

Veckan som gått

alla gratulationer vi fått

 

Fyllda av värme och vördnad

inför nära och kära

Dagen av förening

och familjens förgrening

utökats markant

 

Men den vackraste gåvan

av alla ting

Är den sammansvetsning som skett

Likt inskriptionen

i min ring

Har nu två blivit ett 




Fri vers av nettizen
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-08 08:56



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Livets gratulationer till er önskar jag! var rädda om varandra.. kram =)
2007-07-08

  Marie-Louise Hallgren
Väl värd att läsas! Finstämt i sin koprimerade stil.
2007-07-08

  Ronny Berk
så fint när två blir till ett i förbund... i gemenskap och kärlek...
2007-07-08

  Nikolai Jungsin VIP
Inskriptionen finns i hjärtat med.
Massor med gratulationer vännen.
2007-07-08

  Lilla My* VIP
Varma kärleksvindar genom livet önskar jag Er båda**
2007-07-08

    ej medlem längre
Grattis och lycka till!
Vårda kärleken väl! *L*
Kram Rita
2007-07-08

    sunnanvind
Alldeles alldeles uunderbaart!!!! Grattis till er båda !!!!
Kramar om er!
2007-07-08

  aftermath
gratulationer från mig
till Er
lycka!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen