Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har kommit till en punkt i mitt liv, där sorgerna är så mycket större än den glädje jag oftast hade som grundton i min personlighet. På väg att bli en dysterkvist?


Förändrad blick

Gamla foton
Inte värst gamla
ändå
visar de ett
annat JAG än
det jag ser
idag

Lite färre kilon
föralldel
Annan frisyr
föralldel
Jag skärskådar
bilderna
Vad ÄR det som inte
stämmer

Ögonen

Nu ser jag
hur
ALL min sorg
ALL min längtan
ALL ängslan
ALL ensamhet
har
tagit bort
livsglittret jag
alltid haft i mina
blå ögon




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-07-08 09:40



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Å vad vackert kära Ulla
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP