Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista tiden har dagarna sett exakt likadana ut. Sorgen är där innan jag vaknar. Jag gråter mycket. Vågar jag tro att det ska lätta efter begravningen?


Varje dag

Innan
vakningsögonblicket
har sorgen
lagt sig tillrätta
på precis de
ställen där det
gör som allra
ondast
inser jag att en
ny dag vaknat
Det finns
inte en enda
energirest
att få mig ur
sängen med
Förlorar mig i
minnet av hur
morgonen såg ut
när min älskade levde
och sa
- ny dag nya möjlighter -
och skrattade gott medan
vi åt frukost i sängen
Jag gråter frukost
och ser hur
tårarna har
fårat kinderna
och ögat mattats
Tänk att jag har
varit en
osedvanligt
glad person




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-07-08 09:57



Bookmark and Share


    Ronja Helt
tänk på det han sa. nya dagar, nya möjligheter. Minns, och försök att inte däppa ihop av minnenena, utan försök skratta och se vad gott människan har gjort dig.
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP