Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sökte nyss ett nytt arbete och kom till intervju. Då var det som om mitt gamla jag tog över, och chefen sa på slutet. Det var väldigt trevligt att träffa en så glad och positiv person.


Intervjun


Lite nervöst
kändes det
att möta en ny
miljö
tala för sig
så bra att
man får
ett nytt arbete
Inte börja
gråta börja inte
gråta.....
Så BRA allt gick
fast det kom
några tårar
Jag dansade ut
efter att chefen
som avskedsord sa
att det var trevligt
att möta en SÅ
glad och positiv person
Jag kunde ännu
spänna min båge
Nu var det inte så noga
med jobbet
längre
Jag fann något
viktigare




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-07-08 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP