Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonljusets sken

Blygt smyger strålar
in genom gardinens glipa

Glupskt insuper de
din huds öppna nakenhet
och smeker innerligt
de busiga fjunen
invid magens slut

En sval bris
svävar stilla in
för att sakta följa
ditt nyckelbens linje
upp över axelns mjuka rundning
i en smeksamt fjäderlätt kyss

 

Insvept i trasslande lakans värme
njuter jag av din sömns
ovetande Skönhet




Fri vers av Jannike
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 13:50



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Mmm vilken underbar morgon! Japp just precis så, i/med den känslan, tyder på en bra start för den dagen. *nickar ivrigt bestämt*
2007-07-20

  Kakaan
Vacker och härlig att läsa
väldigt mysig faktiskt...=)
2007-07-08

    JJ VIP
Vackert drömskt! Mvh. JJ.
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike