Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soluppgång över dystra tankar.

fyllda dagar. fyllda utav din kärlek.
hur ska jag förklara?
inga ord kan sättas på det.
jag gör ett försök.

en bön av tacksamhet till vår skapare.
en bön för trygghet.
en bön för dig.
min.

djupa känslor.
en lätt rodnad.
många äkta leenden.
sanningen.

du är stor min.
större än många andra.
större än mig.
större än dem.

vi kan falla.
men aldrig utan varann.
för vi vet att det ska vara du och jag.
sanningen.

större kärlek finns inte.
man kan inte se den.
men man kan röra vid den.
jag är stolt.

för alltid är jag din.
för alltid är du min.
snöängel.
superhjälte.

du är så vacker.
innuti.
utanpå.
överallt.




Fri vers av scandal
Läst 433 gånger
Publicerad 2004-02-17 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal