Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha skrivit av mig mängder på kort tid, har trycket äntligen börjat lätta. Jag känner stor tacksamhet för all respons. Att ha blivit läst är en OTROLIG upplevelse!


Flow

En tom sida
känns som
dagens bästa
stund
Datorns knappar
gör som
JAG VILL
en känsla av
f r i h e t
som man
kanske kan
få som
belöning
när ekluten
passerat
som nog är
större än
jag anar idag

När jag
målar med
färger kommer
eufori
och flow
snabbare till mig
Mitt
skrivarflow
känns ljuvare
och
stannar längre
längre längre

I evighet
tack......




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-07-08 17:07



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Härligt Ulla. Jag har själv flödat med färg idag. En tavla som avslutades. Det känns gott.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP