Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en ängel står du där, för långt bort för mig att nå

Genom ensamheten
hörs dina vingar slå
bakom vindens höga brus

Dina varma händers
lätta beröring
känns genom sorgens kalla grepp

Dina snabba fötters tysta steg
springer fram genom terängen
som råder i mitt sinne

Dina brinnande ögon
lyser upp min själ
när de ser
in i mitt hjärta




Fri vers av Loveu2
Läst 655 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loveu2