Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När verkligheten går sin egen väg, ska man anpassa sig till rådande omständigheter. Varför kan jag inte det?


Aldrig mer sig likt

Ibland blir
verkligheten en
annan än man hade
tänkt sig och då bör man
anpassa sig till rådande omständigheter

Jag vet inte
varför jag inte kan
det bara att jag längtar
mig tokig efter min älskade och
undrar hur jag någon gång någonsin
ska kunna lära mig att finnas till utan honom

Det sägs att
man ska lära sig
att acceptera vad som
skett även om man aldrig
i sin vildaste fantasi hade minsta
lilla förstånd på att vara förberedd
vem är beredd på ett dödshot i fredstid

Vem står redo
att möta döden när
den kikar fram bakom gardinen
leker kurragömma gång på gång
lämnas man aldrig mer ifred om än i
fredstid har friden upphört existera och
ängslans fågel bygger näste på näste på näste
...............medan jag försöker fly någon annanstans




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-09 09:16



Bookmark and Share


  ospray
Det är ju en tanke man inte orka tänka
att förlora sin älskade
Starkt och bra skrivet....
2007-07-09

    Mr.painter
Super bra
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP